INFORMATIE IPL BEHANDELING

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We raden je aan er een kwartier voor aanvang van de behandeling te zijn. Dan kun je op je gemak inschrijven, een kopje thee of koffie drinken en ontspannen aan de behandeling beginnen. Het is nooit goed om je te haasten voordat je gaat ontspannen.

Annuleringsvoorwaarden:
We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van te voren te annuleren zodat wij de schoonheidsspecialist kunnen inplannen voor een andere behandeling. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen. Indien je meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, zijn wij helaas genoodzaakt de verloren tijd in te korten op de behandeling. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd kunnen wij de afspraak annuleren en de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Annulering van je IPL afspraak:
-Maximaal je afspraak 24 uur van te voren verplaatsen of annuleren. Na dit tijdstip is het niet mogelijk om je afspraak te wijzigen.
– Indien je niet op tijd je afspraak annuleert brengen wij 25 euro in rekening. Dit geldt ook voor de pakket-aanbiedingen en voucherklanten.
– Als je 3x niet komt opdagen op je afspraak is Just Wellness gemachtigd de resterende behandelingen te stoppen. Je hebt dan geen recht op restitutie. Dit geldt voor alle pakketen en behandelingen.

BELANGRIJK;
Voorkom zonlicht op de behandelde zones (gebruik altijd een factor 30+), ga niet onder de zonnebank en verandert er iets in je medicijngebruik; vertel het de behandelend specialist.

Waar moet je aan denken voor je behandeling: – Scheer de behandelde zones 1 a 2 dagen voor de behandeling zo glad mogelijk.
– Harsen en/of epileren of ontharingscrème is niet meer mogelijk.
– Maximaal 2 weken voor je behandeling zonnen of onder de zonnebank.
– Geen verdovende cremes zoals bijvoorbeeld Emla.

Na de behandeling moet je op de volgende punten letten: – De eerste 24 uur na de behandeling kan je het beste niet te heet douchen, naar de sauna gaan of zwemmen in chloorwater (Publiek zwembad).
– Indien de huid gevoelig aanvoelt kan je altijd After Sun gebruiken om de zone te verkoelen.
– Maximaal 2 weken na je behandeling zonnen of onder de zonnebank.

LET OP!
De volgende punten zijn belangrijk:
– Zwanger geworden? Geef het door aan de IPL specialist. We behandelen niet tijdens deze periode.
– Heb je een antibiotica gekregen van je arts? Geef het door aan de IPL specialist. Tijdens deze kuur behandelen wij niet.
– Indien je volledige schaamstreek laat behandelen en je menstruatie begonnen is behandelen wij deze zone niet. Maak even een nieuwe afspraak.